de Robianostraat 162, 2150 BORSBEEK
03 321 68 30
slegersmarivoet@skynet.be
Sinds 1929

Depannagedienst

Is er een defect aan de ketel, een lekkage of andere koude-storing, Slegers Marivoet & Co beschikt over een eigen depannagedienst. Door onze jarenlange ervaring, beschikken wij over de beste expertise om de depannage aan uw ATAG condensatieketel te verhelpen. Om een optimale service te garanderen, hebben we een grote stock van ATAG onderdelen, zodat wij u ten allen tijde kunnen helpen zonder afhankelijk te zijn van de voorraad van wisselstukken in de groothandel.

Onze techniekers beschikken ook over verschillende service-koffers van ATAG om zo onnodige verplaatsingen te voorkomen, en de kosten te drukken voor de eindklant.

Beschikt u nog over een oudere, staande gasketel? Ook voor u kunnen wij misschien iets betekenen aangaande de herstelling van uw installatie. Aangezien onze firma reeds bestaat sinds 1929, is er een grote kans dat wij nog over wisselstukken beschikken. Bij de herstelling van oudere toestellen kunnen we u dan ook adviseren over de eventuele vervanging van uw verouderde toestel, om zo uw gasverbruik te minimaliseren.

Onze depannagedienst in de weekends en zon- en feestdagen werkt via een bandopnemer op onze vaste lijn (03 321 68 30). Gelieve duidelijk uw naam, adres en telefoonnummer in te spreken, zodat onze technieker u terug kan contacteren. In de loop van de dag zal deze dan met u contact opnemen om verder af te spreken.

Zoals u ziet, staan wij paraat voor onze klanten. Bij ons koopt u niet enkel een goede verwarmingsketel, maar ook een uitstekende na-service.

Servicekoffers

SLUITEN

SLUITEN

SLUITEN