de Robianostraat 162, 2150 BORSBEEK
03 321 68 30
slegersmarivoet@skynet.be
Sinds 1929

Onderhoudsdienst

Als ATAG Select Dealer, beschikken wij over een eigen onderhoudsdienst. In ons magazijn zijn wij uitgerust met een grote voorraad onderhoudsstukken, zodat wij elke ATAG-ketel kunnen voorzien van het periodieke onderhoud, zoals beschreven door de fabrikant ATAG. Indien u met onze firma in zee gaat voor het onderhoud van uw ketel, kan u ook gebruik maken van onze depannagedienst in de weekends en op zon- en feestdagen. Als extra service kunnen wij u vrijblijvend contacteren ter herinnering dat de volgende onderhoudsbeurt moet ingepland worden, om wettelijk in orde te blijven.

Het periodieke onderhoud van uw gasketel is wettelijk vastgelegd op 2 jaar volgens het Besluit van de Vlaamse Regering van 8 december 2006 betreffende het onderhoud en het nazicht van stooktoestellen voor de verwarming van gebouwen of voor de aanmaak van warm verbruikswater:

Onze firma doet ook onderhoud aan andere merken van gasketels. Gelieve hiervoor even telefonisch contact op te nemen, zodat we even kunnen kijken of onze firma u verder kan helpen.

Foto's

SLUITEN

SLUITEN